| 1 |
Giriş: Endüstriyel enzimlerin tarihçesi ve sınıflandırılması
|
|
|
|
| 2 |
Enzim yapısı, aktivite prensipleri ve enzim kinetiği
|
|
|
|
| 3 |
Enzim üretiminde mikrobiyal sistemler
|
|
|
|
| 4 |
Fermentasyon stratejileri (batch, fed-batch, sürekli sistemler)
|
|
|
|
| 5 |
Enzim saflaştırma ve karakterizasyon yöntemleri
|
|
|
|
| 6 |
Enzim stabilitesi ve aktivitenin korunması
|
|
|
|
| 7 |
Enzim immobilizasyon teknikleri
|
|
|
|
| 8 |
Vize |
|
|
|
| 9 |
Gıda endüstrisinde enzim uygulamaları
|
|
|
|
| 10 |
Deterjan ve tekstil endüstrisinde enzimler
|
|
|
|
| 11 |
Biyoyakıt ve kağıt sanayinde enzimler
|
|
|
|
| 12 |
Enzim mühendisliği ve yönlendirilmiş evrim
|
|
|
|
| 13 |
Enzim-proses entegrasyonu ve biyoreaktör kullanımı
|
|
|
|
| 14 |
Güncel gelişmeler ve vaka çalışmaları
|
|
|
|
| 15 |
Güncel gelişmeler ve vaka çalışmaları
|
|
|
|