Ders Notları

80% Complete (success)

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Veterinerlik Besin Hijyeni Ve Teknolojisi (programId: 5140, mufredatTurId: 932001)

Müfredat

Yıl: 1, Dönem: 1
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SBE-1 Seçmeli Dersler 927003 0 0 0 0 30


Yıl: 1, Dönem: 2
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBE-2 Seçmeli Dersler 927003 0 0 0 0 30
SBESDR Seminer 927001 0 4 0 0 0


Yıl: 2, Dönem: 3
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Yıl: 2, Dönem: 4
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Yıl: 5, Dönem: 10
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Yıl: 5, Dönem: 9
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
SAUA100 Uzmanlık Alan Dersi 927001 4 0 0 0 0
SBETZ Tez 927001 0 0 0 0 30


Seçmeli Ders Grupları (SDG)

Yıl: 1, Dönem: 1 Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH702 Gıda Kimyası-II 927003 3 0 0 3 6
VBH704 Gıda Mikrobiyolojisi II 927003 3 0 0 3 6
VBH705 Süt Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH706 Gıda Muhafazası 927003 3 0 0 3 6
VBH707 Et Hijyeni 927003 2 2 0 3 6
VBH708 Gıda Güvenliği ve Kalite Konrolü 927003 3 0 0 3 6
VBH709 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 927003 3 0 0 3 6
VBH710 Veteriner Halk Sağlığı 927003 3 0 0 3 6
VBH712 Süt Ürünleri ve Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH713 Kanatlı Eti,Yumurta ve Bal Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH714 Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayırımı 927003 2 2 0 3 6
VBH715 Ensturumental Analizler 927003 3 0 0 3 6
VBH716 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH717 Endüstriyel Mikrobiyoloji 927003 3 0 0 3 6
VBH718 Hayvansal Gıdalarda Veteriner İlaç Kalıntıları 927003 3 0 0 3 6
VBH719 Gıda Mikolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH720 Gıda Sanitasyonu 927003 3 0 0 3 6
VBH721 Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH722 Gıda Mevzuatı 927003 3 0 0 3 6
VBH723 Gıda Kontimnantları 927003 3 0 0 3 6
VBH724 Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH725 Gıda Katkı Maddeleri 927003 3 0 0 3 6
VBH726 Gıda Ambalajları 927003 3 0 0 3 6
VBH727 Gıda Biyoteknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH728 Gıda Enzimolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH729 Gıda Analizlerinde İmmunolojik Yöntemler 927003 3 0 0 3 6
VBH730 Mezbaha Yan Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH731 Gıda Sanayi Atıkları ve Değerlendirilmesi 927003 3 0 0 3 6
VBH732 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH733 İçme Sütü Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH734 Peynir Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH735 Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH736 Tereyağı Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH737 Dondurma Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH738 Süt Sanayi Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH739 Süt Yan Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH740 Gıda Toksikolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH742 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH743 Sosis-Salam Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH744 Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH745 Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH746 Kanatlı Etleri Muayenesi 927003 3 0 0 3 6
VBH747 Kanatlı Eti Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH749 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 2 2 0 3 6
VBH750 Etlerin Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Yöntemleri 927003 2 0 0 2 6
VBH751 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 927003 2 2 0 3 6
VBH752 Et ve Balık Muayenesi Yönünden Parazitler 927003 2 2 0 3 6
VBH753 Süt Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH754 Et Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH755 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 6


Yıl: 1, Dönem: 2 Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH702 Gıda Kimyası-II 927003 3 0 0 3 6
VBH704 Gıda Mikrobiyolojisi II 927003 3 0 0 3 6
VBH705 Süt Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH706 Gıda Muhafazası 927003 3 0 0 3 6
VBH707 Et Hijyeni 927003 2 2 0 3 6
VBH708 Gıda Güvenliği ve Kalite Konrolü 927003 3 0 0 3 6
VBH709 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 927003 3 0 0 3 6
VBH710 Veteriner Halk Sağlığı 927003 3 0 0 3 6
VBH712 Süt Ürünleri ve Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH713 Kanatlı Eti,Yumurta ve Bal Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH714 Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayırımı 927003 2 2 0 3 6
VBH715 Ensturumental Analizler 927003 3 0 0 3 6
VBH716 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 927003 2 2 0 3 6
VBH717 Endüstriyel Mikrobiyoloji 927003 3 0 0 3 6
VBH718 Hayvansal Gıdalarda Veteriner İlaç Kalıntıları 927003 3 0 0 3 6
VBH719 Gıda Mikolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH720 Gıda Sanitasyonu 927003 3 0 0 3 6
VBH721 Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH722 Gıda Mevzuatı 927003 3 0 0 3 6
VBH723 Gıda Kontimnantları 927003 3 0 0 3 6
VBH724 Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH725 Gıda Katkı Maddeleri 927003 3 0 0 3 6
VBH726 Gıda Ambalajları 927003 3 0 0 3 6
VBH727 Gıda Biyoteknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH728 Gıda Enzimolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH729 Gıda Analizlerinde İmmunolojik Yöntemler 927003 3 0 0 3 6
VBH730 Mezbaha Yan Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH731 Gıda Sanayi Atıkları ve Değerlendirilmesi 927003 3 0 0 3 6
VBH732 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH733 İçme Sütü Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH734 Peynir Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH735 Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH736 Tereyağı Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH737 Dondurma Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH738 Süt Sanayi Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH739 Süt Yan Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH740 Gıda Toksikolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH742 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH743 Sosis-Salam Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH744 Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 927003 2 0 0 2 6
VBH745 Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 927003 3 0 0 3 6
VBH746 Kanatlı Etleri Muayenesi 927003 3 0 0 3 6
VBH747 Kanatlı Eti Hijyeni 927003 3 0 0 3 6
VBH749 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 927003 2 2 0 3 6
VBH750 Etlerin Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Yöntemleri 927003 2 0 0 2 6
VBH751 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 927003 2 2 0 3 6
VBH752 Et ve Balık Muayenesi Yönünden Parazitler 927003 2 2 0 3 6
VBH753 Süt Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH754 Et Bilimi 927003 3 0 0 3 6
VBH755 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 927003 3 0 0 3 6

İletişim Bilgileri

Adres:
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlük Binası Kurupelit Kampüsü, 55139 Atakum / SAMSUN
Telefon:
(362) 312 19 19
Eposta:
iletisim@omu.edu.tr