1 |
Kalite kavramı ve yem bitkilerinde kalitenin önemi. |
|
|
|
2 |
Yem kalitesini etkileyen temel faktörler: Bitki türü, genetik yapı, çevresel koşullar, yetiştirme teknikleri. |
|
|
|
3 |
Yem bitkilerini değerlendirme şekilleri |
|
|
|
4 |
Bitkilerde bulunan ikincil bileşikler- alkoloidler |
|
|
|
5 |
Bitkilerde bulunan ikincil bileşikler- alkoloidler |
|
|
|
6 |
Bitkilerde bulunan ikincil bileşikler- glikozitler |
|
|
|
7 |
Bitkilerde bulunan ikincil bileşikler- glikozitler |
|
|
|
8 |
Bitkilerde bulunan ikincil bileşikler- fenolik maddeler |
|
|
|
9 |
Bitkilerde bulunan ikincil bileşikler- fenolik maddeler |
|
|
|
10 |
Bitkilerde ışığa duyarlılık yapan maddeler |
|
|
|
11 |
Bitkinin yapısında bulunan inorganik maddeler |
|
|
|
12 |
Bitkinin yapısında bulunan diğer maddeler |
|
|
|
13 |
Ülkemiz vejetasyonunda bulunan hayvanlarda toksik etki gösteren bitkiler |
|
|
|
14 |
Yem bitkilerinde kalite analizleri |
|
|
|
15 |
Yem bitkilerinde kalite analizleri |
|
|
|
16 |
Genel değerlendirme ve uygulama örnekleri |
|
|
|