1 |
Yemeklik Baklagillerin kullanım şekilleri ve içerikleri |
|
|
|
2 |
Yemeklik baklagillerde tohum ve gıda kalite kavramı |
|
|
|
3 |
Bitkisel Protein Aminoasitler, esansiyel aminoasitler, Karbonhidrat, Yağ kimyası |
|
|
|
4 |
Vitamin, antioksidantlar, Sekonder metabolitler ve işlevleri |
|
|
|
5 |
Tohumluk kalitesi, |
fiziksel analizler ve hidratasyon testleri |
|
|
6 |
tohumluk fiziksel özellikler, |
tane iriliği, elek analizleri |
|
|
7 |
|
kabuk ve hidratasyon testleri
|
|
|
8 |
|
Protein analizi (Khjeldal yöntemi ile)
|
|
|
9 |
|
Yağ, Karbonhidrat analizi
|
|
|
10 |
|
Mineral element analizleri
|
|
|
11 |
|
Sekonder metabolit analizleri
|
|
|
12 |
|
Pişirme teknikleri ve buna etki eden faktörler
|
|
|
13 |
Kalite kriterleri arasındaki ilişkiler |
|
|
|