| 1 |
Kaba yemlerin tanımı, hayvan beslemedeki yeri ve önemi |
|
|
|
| 2 |
Yeşil Kaba Yemlerin hayvan beslemede kullanılması ve kalitenin belirlenmesi |
|
|
|
| 3 |
Kaba yem saklama yöntemleri |
|
|
|
| 4 |
Kaba yem kalitesini etkileyen faktörler |
|
|
|
| 5 |
Kuru otların hayvan beslemede kullanılması |
|
|
|
| 6 |
Silajların hayvan beslemede kullanılması |
|
|
|
| 7 |
Haylajların hayvan beslemede kullanılması |
|
|
|
| 8 |
Sap ve anızların hayvan beslemede kullanılması |
|
|
|
| 9 |
Nispi yem değeri (relative feed value) hesaplanması ve yorumlanması |
|
|
|
| 10 |
Nispi yem kalitesi hesaplanması ve yorumlanması |
|
|
|
| 11 |
Düşük kalitede kaba yemlerin kalitesini artırma yolları |
|
|
|
| 12 |
Kaba yemlerde kalite üzerine ham protein ve enerji içeriğinin etkileri |
|
|
|
| 13 |
Kaba yemlerde kalite üzerine NDF, ADF, ADL ve ham selüloz içeriğinin etkileri |
|
|
|
| 14 |
Kaba yemlerde kalite üzerine vitamin ve mineral içeriğinin etkileri |
|
|
|
| 15 |
Hidroponik kaba yemlerle hayvan besleme, üretim ve kaba yem kalitesinin değerlendirilmesi |
|
|
|