Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2024, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

İçerik için hazırlanan sunumlar, fotoğraflar, video çekimleri vb.

Dersin İçeriği

Ders içeriğinde, Üretimi yapılan bütün et ürünlerinin üretimi sırasında karşılaşılan hatalar ve bunların nedenleri ve çözümleri üretilmeye çalışılmaktadır.

Dersin Amacı

Bu dersin amacı her türlü et ürününün üretimi sırasında karşılaşılan hatalara örnekler vermek ve çözümler üretmektir.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Et ürünleri çeşitleri ve üretim yöntemleri
2 Et ürünleri üretimindeki farklılıklar ve ürün çeşitleri
3 Sucuk çeşitleri ve üretimlerindeki hatalar
4 Sucuk çeşitleri ve üretimlerindeki hatalar
5 Sosis üretimi ve üretimdeki hatalar
6 Sosis üretimi ve üretimdeki hatalar
7 Salam üretimi ve üretimdeki hatalar
8 Salam üretimi ve üretimdeki hatalar
9 Pastırma üretimi ve üretimdeki hatalar
10 Pastırma üretimi ve üretimdeki hatalar
11 Diğer et ürünleri ve üretimdeki hatalar
12 Diğer et ürünleri ve üretimdeki hatalar
13 Et ürünleri hatalarını belirlemede kullanılan analiz yöntemleri
14 Et ürünleri hatalarını belirlemede kullanılan analiz yöntemleri