1 |
Emülsiyon teknolojisine giriş |
|
|
|
2 |
Emülsiyon oluşum teorileri |
|
|
|
3 |
Emülsiyon çeşitleri |
|
|
|
4 |
Gıda emülsiyonlarının genel özellikleri |
|
|
|
5 |
Emülsiyon kararlılığı ve stabilitesini etkileyen faktörler |
|
|
|
6 |
Et emülsiyonları ve özellikleri |
|
|
|
7 |
Mayonez emülsiyonları ve özellikleri |
|
|
|
8 |
Emülsiyon stabilitesi analizleri |
|
Emülsiyon stabilitesi analizleri |
|
9 |
Emülsiyon kapasite analizleri |
|
Emülsiyon kapasite analizleri |
|
10 |
Ara sınav |
|
Ara sınav |
|
11 |
Süt emülsiyonları ve özellikleri |
|
Süt emülsiyonları ve özellikleri |
|
12 |
İçecek emülsiyonları ve özellikleri |
|
|
|
13 |
Diğer gıda emülsiyonları ve özellikleri |
|
|
|
14 |
Gıda Emülgatörleri ve özellikleri |
|
|
|