| 1 |
Splanchnologia’ye giriş ve genel tanımlar, vücut boşlukları, sindirim sisteminin tanımı ve bölümleri |
|
|
|
| 2 |
Cavum oris’in anatomik yapıları |
|
|
|
| 3 |
Lingua Anatomisi |
|
|
|
| 4 |
Glandulae salivales |
|
|
|
| 5 |
Dentes ve hayvan türlerine göre diş formülleri |
|
|
|
| 6 |
Pharynx Anatomisi |
|
|
|
| 7 |
Esophagus ve Gaster Anatomisi |
|
|
|
| 8 |
Ruminant midelerinin anatomisi ve diğer türlerin mideleri ile karşılaştırılması |
|
|
|
| 9 |
Intestinum tenue - duodenum, jejenum ve ileum ve türlere göre farklılıkları |
|
|
|
| 10 |
Intestinum crassum- caecum, colon, rectum, ve türlere göre farklılıkları |
|
|
|
| 11 |
Canalis analis ve anus anatomisi |
|
|
|
| 12 |
Ara sınav |
|
|
|
| 13 |
Peritoneum; omenrum majus ve omentum minus |
|
|
|
| 14 |
Hepar Anatomisi |
|
|
|
| 15 |
Pancreas ve Lien anatomisi |
|
|
|