Ders Notları

100% Complete (success)
Dikkat !!! Lütfen okuyunuz ...

Öğretim Üyesi (Üyeleri): Prof. Dr. Şerife Tütüncü *

(*) Ders notu girebilmek için, bu alanda kendi isminiz yazıyor olmalı...

  • Bologna verilerinin girilmesi;
    ubys.omu.edu.tr adresinden,
    ÜBYS' de Öğretim Elemanları yetkisi seçilmeli... Öğretim elemanı danışmanlık işlemlerinden yapabilirsiniz...
Yıl: 2025, Dönem: Güz
Ders Kitabı / Malzemesi / Önerilen Kaynaklar

Histology, (Ross, MH and Reith, EJ, 1985) Textbook of Veterinary Histology (Dellmann, HD,1993) Cell and Tissue Ultrastructure (Cross, PC and Mercer, KL, 1993) Color Textbook of Histology (GartnerLP and Hiat, JL, 2001) Basic Histology (Junqueira, LC and Carneiro, J, 10th Edition, 2003)

Dersin İçeriği

Et ve et ürünlerinin histolojik muayenesi

Dersin Amacı

Et ve et ürünlerinin histolojik muayenesinin öğretilmesi.

Haftalık Ders İçeriği

Hafta Teorik Uygulama Laboratuar Ders Notları
1 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
2 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
3 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
4 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
5 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
6 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
7 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
8 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
9 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
10 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
11 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
12 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
13 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
14 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.
15 Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır. Et ve et ürünlerinde histolojik analizler, ürünlere göre nasıl yapılır. Preparatların boyanarak incelenmesi ve değerlendirilmesi anlatılmaktadır.