| 1 |
Exteriör bilgisinin tanımı ve önemi |
|
|
|
| 2 |
Damızlık seçiminde kullanılan morfolojik özellikler |
|
|
|
| 3 |
Donun tanımı ve tür içerisinde ırk tanımlamasındaki önemi |
|
|
|
| 4 |
Nişane tanımı ve tür içerisinde ırkların tanımlanmasındaki önemi |
|
|
|
| 5 |
Çiftlik hayvanlarında vücut bölümleri |
|
|
|
| 6 |
Süt sığırı yetiştiriciliğinde exteriör bilgisi ve damızlık seçiminde kullanımı |
|
|
|
| 8 |
Koyun-keçi yetiştiriciliğinde exteriör bilgisi ve damızlık seçiminde kullanımı |
|
|
|
| 9 |
Besi sğırılarının seçiminde exteriör bilgisi |
|
|
|
| 10 |
At yetiştiriciliğinde exteriör bilgisi ve damızlık seçiminde kullanımı |
|
|
|
| 11 |
Çiftlik hayvanlarında vücut ölçüleri ve ölçülmesi |
|
|
|
| 12 |
Çiftlik hayvanlarında vücut ölçüleri ve verim özellikleri arasındaki ilişki |
|
|
|