| 1 |
Temel iktisadi tanımlar |
|
|
|
| 2 |
Ekonomik Verimlilik Politikaları |
|
|
|
| 3 |
Azalan verimler kanunu, ikame ilkeleri, ortalama maliyet ilkesiVerimlilik artırma ve maliyet azaltma teknikleri |
|
|
|
| 4 |
Azalan verimler kanunu, ikame ilkeleri, ortalama maliyet ilkesi |
|
|
|
| 5 |
Hayvansal üretimde uluslar arası ticaret |
|
|
|
| 6 |
Pazarlama ve pazarlama sistemleri |
|
|
|
| 7 |
Süt, yumurta, beyaz ve kırmızı ette pazarlama modelleri |
|
|
|
| 8 |
İşletmelerin planlanması |
|
|
|
| 9 |
İşletme analizi, envanter, amortisman |
|
|
|
| 10 |
Amortisman hesaplama yöntemleri, işletmelerde bütçeleme yöntemleri |
|
|
|
| 11 |
İşletmelerde maliyet unsurları |
|
|
|
| 12 |
İşletmelerde sermaye yapısı ve yıllık faaliyet sonuçlarına dayanan analizler |
|
|
|
| 13 |
Süt, et ve yumurta üretiminde verimliliği etkileyen faktörler |
|
|
|
| 14 |
Hayvancılık organizasyonları |
|
|
|
| 15 |
Ödev sunumları |
|
|
|