| 1 |
Çiftlik hayvanlarında karkas kavramı
|
|
|
|
| 2 |
Türkiye'deki kesimhaneler ve kesim standartları
|
|
|
|
| 3 |
Sığır, koyun ve keçi karkaslarında parçalama teknikleri
|
|
|
|
| 4 |
Karkas derecelendirmenin hayvancılıktaki önemi
|
|
|
|
| 5 |
Karkasın derecelendirilmesinde etkili faktörler
|
|
|
|
| 6 |
Karkasların sınıflandırılması
|
|
|
|
| 7 |
Karkasın subjektif (Öznel) değerlendirmesi
|
|
|
|
| 8 |
Karkasın objektif değerlendirilmesi
|
|
|
|
| 9 |
Türkiye'de karkas derecelendirme ile ilgili mevzuat
|
|
|
|
| 10 |
Çeştli ülkelerde karkas derecelendirme yöntemleri
|
|
|
|
| 11 |
Etin yapısı
|
|
|
|
| 12 |
Karkasta rigor mortis
|
|
|
|
| 13 |
Karkas derecesi ve et kalite özellikleri ilşkisi
|
|
|
|
| 14 |
Kanatlılarda karkas derecelendirme
|
|
|
|