| 1 |
AMİNO ASİTLER ve PEPTİTLER |
|
|
|
| 2 |
PROTEİN YAPISI: GENEL ÖZELLİKLER
|
|
|
|
| 3 |
PROTEİN YAPISI: KATLANMA ve 3D YAPI
|
|
|
|
| 4 |
PROTEİNLERLE ÇALIŞMAK: SAFLAŞTIRMA, DİZİLEME ve SENTEZ
|
|
|
|
| 5 |
PROTEİNLERLE ÇALIŞMAK: İMMÜNOLOJİK YAKLAŞIMLAR
|
|
|
|
| 6 |
PROTEİNLERLE ÇALIŞMAK: 3D YAPININ ARAŞTIRILMASI
|
|
|
|
| 7 |
PROTEİNLERLE ÇALIŞMAK: 3D YAPININ ARAŞTIRILMASI
|
|
|
|
| 8 |
PROTEİNLERLE ÇALIŞMAK: PROTEOMİK
|
|
|
|
| 9 |
Ara Sınav |
|
|
|
| 10 |
EVRİM VE BİYOİNFORMATİK
|
|
|
|
| 11 |
HEMOGLOBİN: BİR PROTEİN EYLEMİNİN PORTRESİ
|
|
|
|
| 12 |
PROTEİN MİKTARININ VE ENZİM AKTİVİTESİNİN ÖLÇÜMÜ
|
|
|
|
| 13 |
ENZİM KİNETİĞİNE GİRİŞ
|
|
|
|
| 14 |
ENZİM KİNETİĞİNE GİRİŞ
|
|
|
|