6626 - Veterinerlik Su Ürünleri yl-2023
VSH660
|
Tatlı Su Kültür Balıklarının Helnint Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VSH659
|
Tatlı Su Balıklarının Protozoon Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7 |
|
VSH659
|
Tatlı Su Balıklarının Protozoon Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
0 |
|
VSH658.
|
Balıkların Genel Parazitolojik Muayenesi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7 |
|
VSH659
|
Tatlı Su Balıklarının Protozoon Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VSH657.
|
Balık Parazitlerinin Toplanmaı, Boyanması, Tanısı ve Saklanması |
2 |
2 |
0 |
3 |
7 |
|
VSH616
|
Akvaryum Balıklarında Bakteriyel Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH631
|
Moleküler İdentifikasyon ve Tiplendirme Yöntemleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH637
|
Gıda ve Su Ürünleri Kaynaklı Patojenler |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH647.
|
Balık Besleme ve Yem Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH606.
|
Işık Mikroskopi- Preparat Hazırlama ve Boyama Teknikleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH610
|
Balıklarda Bakteriyel Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH640
|
Su Ürünleri İşletme Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH651
|
Et Bilimi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH656.
|
Parazitolojik Tanı Yöntemleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH602
|
Balıkların Anatomi ve Fizyolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH641.
|
Balıklarda Yaş Tayini Yönetmeliği |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH644
|
Su Kalitesi ve Kriterleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH659
|
Tatlı Su Balıklarının Protozoon Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH655
|
Genel Parazitoloji |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH666
|
Akvaryum Balıklarının Protozoon Hastalıkları |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH601.
|
Akuatik Yaşam ve Çevre Etkisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH614.
|
Balıklarda Toksik ve Metabolik Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH617.
|
Akvaryum Balıklarında Viral Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH634.
|
Bakteri Genetiği |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH635
|
Deniz Ürünleri Endüstri Türleri, Ürünler, İşletmesi ve Güvenlik |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH615.
|
Balıklarda Beslenme Hastalıkları Patolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH621.
|
Tümörler |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH626.
|
Bakteriyel Hastalıkların Teşhis Yöntemleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH645
|
Çevre ve Su Kirliliği |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH661.
|
Tatlı Su Kültür Balıklarının Artropod Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH673
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH604.
|
Balık Hastalıklarında Sistematik Muayene Yöntemleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH619.
|
Akvaryum Balıklarındaki Paraziter Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH639.
|
Deniz Kirliliği Analiz Yöntemleri ve İlgili Uluslararası Sözleşmeler |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH664.
|
Deniz Kültür Balıklarının Artropod Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH665.
|
Zoonoz Balık Parazitleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH612.
|
Balıklarda Mantar ve Mikotik Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH618.
|
Akvaryum Balıklarındaki Mantar ve Mikotik Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH636
|
Deniz Ürünlerinin Kalitesi, Güvenliği ve Sağlık |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH642.
|
Kabuklular |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH650.
|
Su Ürünleri Muayene Metotları |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH654.
|
Parazitolojiye Giriş ve Temel Kavramlar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH603.
|
Çipura ve Levrek Balığı Yetiştiriciliği |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH648.
|
Gıda Mikrobiyolojisi I |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH607.
|
İmmunopatoloji ve İleri Tanı Teknikleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH609.
|
Balık Hastalıkları Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH620
|
Diğer Sucul Canlıların Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH649.
|
Gıda Kimyası |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH662
|
Deniz Kültür Balıklarının Protozoon Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH625.
|
Bakteriyel Balık Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH667
|
Akvaryum Balıklarının Helmint Hastalıkları |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH605.
|
Balık Hastalıklarında Örnek Alma Saptama Teknikleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH623.
|
Nekropsi Uygulamaları |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH628.
|
Balıklarda Aşılama ve Aşılama Yöntemleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH638
|
Deniz Ürünü Kaynaklı Toksinler ve Bu Toksinlerin Analiz Yöntemleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH646.
|
Su Ürünleri Yönetmeliği |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH663
|
Deniz Kültür Balıklarının Helmint Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH668
|
Akvaryum Balıklarının Artropod Hastalıkları |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH613.
|
Balıklarda Paraziter Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH630.
|
Mantarlar ve Mikotik Enfeksiyonlar |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH632.
|
Antibiyotiklere Dirençlilik |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH611.
|
Balıklarda Viral Hastalıklar Patolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH669.
|
Deniz Memelilerinin Parazitleri |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH627.
|
Balık İmmunolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH657.
|
Balık Parazitlerinin Toplanmaı, Boyanması, Tanısı ve Saklanması |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH660
|
Tatlı Su Kültür Balıklarının Helnint Hastalıkları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH633.
|
Besiyerleri, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH643.
|
Denizel Yumuşakçaları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH653
|
Su Ürünleri Teknolojisinde Kullanılan Katkı Maddeleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH658.
|
Balıkların Genel Parazitolojik Muayenesi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH622.
|
Histopatolojik Uygulamalar |
1 |
4 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH652
|
Su Ürünlerinde Kalıntı ve Kontaminantlar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH608.
|
Balıklarda Patofizyoloji ve Sistematik Patoloji |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH629.
|
Epidemiyoloji |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
VSH624
|
Genel Mikrobiyoloji-I |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|