Ders Notları

80% Complete (success)

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü - Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanlığı, Veterinerlik Besin Hijyeni Ve Teknolojisi (Doktora) (programId: 5140)

Müfredat

6555 - Besin Hijyeni ve Teknolojisi Dr 2023
Dönem: 1
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
LUE-1 Seçmeli Dersler Dr Seçmeli 3 0 0 3 6


Dönem: 2
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
LUE-2 Seçmeli Dersler Dr Seçmeli 3 0 0 3 6
LUESMN Seminer Zorunlu 0 0 0 0 0
LUEUA Uzmanlık Alan Dersi Zorunlu 4 0 0 0 0


Dönem: 3
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
LUETZ Tez Zorunlu 0 1 0 0 30


Seçmeli Ders Grupları (SDG)

6555 - Besin Hijyeni ve Teknolojisi Dr 2023
Dönem: 1 LUE-1 - Seçmeli Dersler Dr
Ders Kodu Ders Adı T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH731 Gıda Sanayi Atıkları ve Değerlendirilmesi 3 0 0 3 6
VBH726 Gıda Ambalajları 3 0 0 3 6
VBH732 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH749 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 2 2 0 3 6
VBH716 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 2 2 0 3 6
VBH705 Süt Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH725 Gıda Katkı Maddeleri 3 0 0 3 6
VBH730 Mezbaha Yan Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH740 Gıda Toksikolojisi 3 0 0 3 6
VBH747 Kanatlı Eti Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH709 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 3 0 0 3 6
VBH712 Su Ürünleri ve Muayene Metodları 2 2 0 3 6
VBH720 Gıda Sanitasyonu 3 0 0 3 6
VBH723 Gıda Kontimnantları 3 0 0 3 6
VBH752 Et ve Balık Muayenesi Yönünden Parazitler 2 2 0 3 6
VBH707 Et Hijyeni 2 2 0 3 6
VBH713 Kanatlı Eti, Yumurta ve Bal Muayene Metodları 2 2 0 3 6
VBH745 Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH746 Kanatlı Etleri Muayenesi 3 0 0 3 6
VBH717 Endüstriyel Mikrobiyoloji 3 0 0 3 6
VBH721 Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH738 Süt Sanayi Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH710 Veteriner Halk Sağlığı 3 0 0 3 6
VBH729 Gıda Analizlerinde İmmunolojik Yöntemler 3 0 0 3 6
VBH742 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH724 Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH727 Gıda Biyoteknolojisi 3 0 0 3 6
VBH714 Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayırımı 2 2 0 3 6
VBH719 Gıda Mikolojisi 3 0 0 3 6
VBH722 Gıda Mevzuatı 3 0 0 3 6
VBH734 Peynir Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH751 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 2 2 0 3 6
VBH744 Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 2 0 0 2 6
VBH715 Ensturumental Analizler 3 0 0 3 6
VBH733 İçme Sütü Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH750 Etlerin Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Yöntemleri 2 0 0 2 6
VBH735 Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 2 0 0 2 6
VBH739 Süt Yan Ürünleri Teknolojisi 2 0 0 2 6
VBH736 Tereyağı Teknolojisi 2 0 0 2 6
VBH728 Gıda Enzimolojisi 3 0 0 3 6
VBH743 Sosis-Salam Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH702 Gıda Kimyası-II 3 0 0 3 6
VBH718 Hayvansal Gıdalarda Veteriner İlaç Kalıntıları 3 0 0 3 6
VBH755 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 3 0 0 3 6
VBH704 Gıda Mikrobiyolojisi II 3 0 0 3 6
VBH706 Gıda Muhafazası 3 0 0 3 6
VBH753 Süt Bilimi 3 0 0 3 6
VBH708 Gıda Güvenliği ve Kalite Konrolü 3 0 0 3 6
VBH754 Et Bilimi 3 0 0 3 6
VBH737 Dondurma Teknolojisi 3 0 0 3 6


Dönem: 2 LUE-2 - Seçmeli Dersler Dr
Ders Kodu Ders Adı T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH709 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 3 0 0 3 6
VBH728 Gıda Enzimolojisi 3 0 0 3 6
VBH717 Endüstriyel Mikrobiyoloji 3 0 0 3 6
VBH724 Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH730 Mezbaha Yan Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH734 Peynir Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH737. Dondurma Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH738 Süt Sanayi Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH744. Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH751 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 2 2 0 3 6
VBH725 Gıda Katkı Maddeleri 3 0 0 3 6
VBH752 Et ve Balık Muayenesi Yönünden Parazitler 2 2 0 3 6
VBH715 Ensturumental Analizler 3 0 0 3 6
VBH723 Gıda Kontimnantları 3 0 0 3 6
VBH749 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 2 2 0 3 6
VBH747 Kanatlı Eti Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH729 Gıda Analizlerinde İmmunolojik Yöntemler 3 0 0 3 6
VBH746 Kanatlı Etleri Muayenesi 3 0 0 3 6
VBH739. Süt Yan Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH743 Sosis-Salam Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH727 Gıda Biyoteknolojisi 3 0 0 3 6
VBH712 Su Ürünleri ve Muayene Metodları 2 2 0 3 6
VBH705 Süt Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH713 Kanatlı Eti, Yumurta ve Bal Muayene Metodları 2 2 0 3 6
VBH742 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH720 Gıda Sanitasyonu 3 0 0 3 6
VBH733 İçme Sütü Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH745 Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH719 Gıda Mikolojisi 3 0 0 3 6
VBH750. Etlerin Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Yöntemleri 3 0 0 3 6
VBH716 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 2 2 0 3 6
VBH731 Gıda Sanayi Atıkları ve Değerlendirilmesi 3 0 0 3 6
VBH707 Et Hijyeni 2 2 0 3 6
VBH714 Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayırımı 2 2 0 3 6
VBH722 Gıda Mevzuatı 3 0 0 3 6
VBH721 Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH710 Veteriner Halk Sağlığı 3 0 0 3 6
VBH726 Gıda Ambalajları 3 0 0 3 6
VBH732 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH735. Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH736. Tereyağı Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH740 Gıda Toksikolojisi 3 0 0 3 6
VBH754 Et Bilimi 3 0 0 3 6
VBH708 Gıda Güvenliği ve Kalite Konrolü 3 0 0 3 6
VBH704 Gıda Mikrobiyolojisi II 3 0 0 3 6
VBH718 Hayvansal Gıdalarda Veteriner İlaç Kalıntıları 3 0 0 3 6
VBH755 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 3 0 0 3 6
VBH706 Gıda Muhafazası 3 0 0 3 6
VBH753 Süt Bilimi 3 0 0 3 6
VBH702 Gıda Kimyası-II 3 0 0 3 6