6555 - Besin Hijyeni ve Teknolojisi Dr 2023
VBH709
|
Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH712
|
Su Ürünleri ve Muayene Metodları |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH707
|
Et Hijyeni |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH713
|
Kanatlı Eti, Yumurta ve Bal Muayene Metodları |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH746
|
Kanatlı Etleri Muayenesi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH715
|
Ensturumental Analizler |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH745
|
Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH731
|
Gıda Sanayi Atıkları ve Değerlendirilmesi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH702
|
Gıda Kimyası-II |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH718
|
Hayvansal Gıdalarda Veteriner İlaç Kalıntıları |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH739.
|
Süt Yan Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH726
|
Gıda Ambalajları |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH732
|
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH749
|
Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH716
|
Su Hijyeni ve Muayene Metotları |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH705
|
Süt Hijyeni |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH725
|
Gıda Katkı Maddeleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH730
|
Mezbaha Yan Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH736.
|
Tereyağı Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH740
|
Gıda Toksikolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH747
|
Kanatlı Eti Hijyeni |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH720
|
Gıda Sanitasyonu |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH723
|
Gıda Kontimnantları |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH752
|
Et ve Balık Muayenesi Yönünden Parazitler |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH755
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH704
|
Gıda Mikrobiyolojisi II |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH750.
|
Etlerin Soğutularak ve Dondurularak Muhafaza Yöntemleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH706
|
Gıda Muhafazası |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH717
|
Endüstriyel Mikrobiyoloji |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH721
|
Süt Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH738
|
Süt Sanayi Hijyeni |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH753
|
Süt Bilimi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH708
|
Gıda Güvenliği ve Kalite Konrolü |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH710
|
Veteriner Halk Sağlığı |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH729
|
Gıda Analizlerinde İmmunolojik Yöntemler |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH742
|
Fermente Et Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH724
|
Et Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH727
|
Gıda Biyoteknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH735.
|
Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH744.
|
Salamura Et Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH714
|
Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayırımı |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH719
|
Gıda Mikolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH722
|
Gıda Mevzuatı |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH734
|
Peynir Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH751
|
Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH754
|
Et Bilimi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH733
|
İçme Sütü Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH737
|
Dondurma Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH728
|
Gıda Enzimolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH743
|
Sosis-Salam Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|