Ders Notları

80% Complete (success)

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü - Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Başkanlığı, Veterinerlik Besin Hijyeni Ve Teknolojisi (Yüksek Lisans) (programId: 5141)

Müfredat

6478 - Besin hijyeni ve tekn.(Veteriner)YL-2023
Dönem: 1
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
LUE-1 Seçmeli Dersler Seçmeli 3 0 0 3 6


Dönem: 2
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
LUE-2 Seçmeli Dersler Seçmeli 3 0 0 3 6
LUESMN Seminer Zorunlu 0 0 0 0 0
LUEUA Uzmanık Alan Dersi Zorunlu 4 0 0 0 0


Dönem: 3
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
LUETZ Tez Zorunlu 0 1 0 0 30


Seçmeli Ders Grupları (SDG)

6478 - Besin hijyeni ve tekn.(Veteriner)YL-2023
Dönem: 1 LUE-1 - Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH640 Et Bilimi 3 0 0 3 6
VBH617 Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH635 Et Bilimi ve Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH618 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH624 Gıda Toksikolojisi 3 0 0 3 6
VBH636 Süt Sanayi Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH610 Kanatlı Etleri,Yumurta ve Bal Muayene Metotları 2 2 0 3 6
VBH634 Gıda Kalite Kontrolü 3 0 0 3 6
VBH638 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 2 2 0 3 6
VBH609. Gıda Kalite Kontrolü 3 0 0 3 6
VBH619 İçme Sütü Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH615 Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler 3 0 0 3 6
VBH622. Tereyağı Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH626 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH639 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri 2 2 0 3 6
VBH631 Mezbahalarda Sanitasyon 3 0 0 3 6
VBH623. Dondurma Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH629. Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH628. Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH607 Gıda Mevzuatı 3 0 0 3 6
VBH611 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 2 2 0 3 6
VBH603 Gıda Mikrobiyolojisi I 2 2 0 3 6
VBH612 Gıda Sanitasyonu 3 0 0 3 6
VBH620. Peynir Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH621. Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH613 Gıda Kontimnantları 3 0 0 3 6
VBH642 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 3 0 0 3 6
VBH602 Gıda Kimyası-I 3 0 0 3 6
VBH637 Gıda Muhafazası 3 0 0 3 6
VBH606 Kanatlı Eti Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH627 Sosis-Salam Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH605 Gıda Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH616 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 3 0 0 3 6
VBH614 Zoonozlar 3 0 0 3 6
VBH630 Kanatlı Etleri Muayenesi 3 0 0 3 6
VBH641 Süt Bilimi 3 0 0 3 6
VBH603 Gıda Mikrobiyolojisi I 3 0 0 3 6


Dönem: 2 LUE-2 - Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı T U L Kredi AKTS Ders Notları
VBH623. Dondurma Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH638 Su Hijyeni ve Muayene Metotları 2 2 0 3 6
VBH634 Gıda Kalite Kontrolü 3 0 0 3 6
VBH617 Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH635 Et Bilimi ve Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH624 Gıda Toksikolojisi 3 0 0 3 6
VBH629. Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH603 Gıda Mikrobiyolojisi I 2 2 0 3 6
VBH620. Peynir Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH615 Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler 3 0 0 3 6
VBH618 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH621. Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH626 Fermente Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH636 Süt Sanayi Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH612 Gıda Sanitasyonu 3 0 0 3 6
VBH639 Probiyotik Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri 2 2 0 3 6
VBH607 Gıda Mevzuatı 3 0 0 3 6
VBH628. Salamura Et Ürünleri Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH602 Gıda Kimyası-I 2 2 0 3 6
VBH622. Tereyağı Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH609. Gıda Kalite Kontrolü 3 0 0 3 6
VBH631 Mezbahalarda Sanitasyon 3 0 0 3 6
VBH611 Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler 2 2 0 3 6
VBH610 Kanatlı Etleri,Yumurta ve Bal Muayene Metotları 2 2 0 3 6
VBH619 İçme Sütü Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH640 Et Bilimi 3 0 0 3 6
VBH632 Süt Bilimi 3 0 0 3 6
VBH642 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik 3 0 0 3 6
VBH627 Sosis-Salam Teknolojisi 3 0 0 3 6
VBH641 Süt Bilimi 3 0 0 3 6
VBH614 Zoonozlar 3 0 0 3 6
VBH605 Gıda Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH613 Gıda Kontimnantları 3 0 0 3 6
VBH637 Gıda Muhafazası 3 0 0 3 6
VBH630 Kanatlı Etleri Muayenesi 3 0 0 3 6
VBH606 Kanatlı Eti Hijyeni 3 0 0 3 6
VBH616 Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler 3 0 0 3 6
VBH603 Gıda Mikrobiyolojisi I 3 0 0 3 6