6478 - Besin hijyeni ve tekn.(Veteriner)YL-2023
VBH618
|
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH624
|
Gıda Toksikolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH628.
|
Salamura Et Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH620.
|
Peynir Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH640
|
Et Bilimi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH613
|
Gıda Kontimnantları |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH617
|
Süt Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH635
|
Et Bilimi ve Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH636
|
Süt Sanayi Hijyeni |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH610
|
Kanatlı Etleri,Yumurta ve Bal Muayene Metotları |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH634
|
Gıda Kalite Kontrolü |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH638
|
Su Hijyeni ve Muayene Metotları |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH642
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH609.
|
Gıda Kalite Kontrolü |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH619
|
İçme Sütü Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH615
|
Gıda Sanayiinde Kullanılan Starter Kültürler |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH602
|
Gıda Kimyası-I |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH637
|
Gıda Muhafazası |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH606
|
Kanatlı Eti Hijyeni |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH622.
|
Tereyağı Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH627
|
Sosis-Salam Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH626
|
Fermente Et Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH639
|
Probiyotik Fermente Süt Ürünleri ve Teknolojileri |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH631
|
Mezbahalarda Sanitasyon |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH605
|
Gıda Hijyeni |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH623.
|
Dondurma Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH629.
|
Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH616
|
Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeler |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH607
|
Gıda Mevzuatı |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH611
|
Et ve Et Ürünlerinde Histolojik ve Histometrik Analizler |
2 |
2 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH614
|
Zoonozlar |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH612
|
Gıda Sanitasyonu |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH621.
|
Koyulaştırılmış Süt Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH630
|
Kanatlı Etleri Muayenesi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH641
|
Süt Bilimi |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|
VBH603
|
Gıda Mikrobiyolojisi I |
3 |
0 |
0 |
3 |
6 |
|