6437 - Gıda Mühendisliği yl-2023
GMB630
|
Gıdaların Doğal Pigmentleri* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7 |
|
GMB602
|
Peynir Teknolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB607..
|
İçme Sütü Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB627
|
Gıda Sanayiinde Mikrobiyolojik Enzimler |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB639.
|
Organik Gıda Üretimi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB629
|
Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB641.
|
Kalite Yönetim Sistemleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB652
|
Gıda Endüstrisinde Minimum İşleme Teknolojileri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB632
|
Yumuşak Buğday Ürünleri Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB648
|
Zeytinyağı Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB651
|
Proje Hazırlama Teknikleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB646
|
Gıda Mühendisliğinde Aktarım Olayları* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB614
|
Gıda Sanayinde Biyoteknolojik Uygulamalar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB617
|
Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB601.
|
Gıda Mühendisliğinde Matematiksel Uygulamalar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB644
|
Lipid Kimyası |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB623
|
Et Kimyası ve Biyokimyası* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB624.
|
Gıdalarda Raf Ömrü |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB626
|
Gıda Proteinleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB650
|
Gıda Mühendisliğinde Deneysel Tasarım ve Analizleri* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB642
|
Gıda İşlemede Besinsel Kayıplar* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB643.
|
Gıda Etiketleme |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB610.
|
Hazır Yemek Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB634
|
Ekmek Teknolojisi* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB637
|
Besin Öğesi İnteraksiyonları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB612.
|
Enzimler Kimyası |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB625.
|
Kimyasal Mikrobiyoloji |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB660
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB662
|
Patent ve Patentleme Süreçleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB611
|
Doğal Antioksidanlar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB619.
|
Tahıl Kimyası |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB633
|
Sert Buğday Ürünleri Teknolojisi* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB649
|
Bitkisel Gıdalarda Toksik Maddeler |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB653
|
Dondurulmuş Gıdalar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB658
|
Gıda Mühendisliğinde Temel Laboratuvar Teknikleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB663
|
Gıda Mühendisliğinde İnovasyon Yönetimi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB621
|
Su Ürünlerinde Kalite Kontrolü* |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB622
|
Taze Et Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB606
|
Şarap Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB640.
|
Gıda Güvenliği |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB609.
|
Gıdaların Soğukta Muhafazası |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB628.
|
Gıda Mikolojisi ve Mikotoksikolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB636.
|
Tereyağı Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB604.
|
Gıda Sanayinde Su |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB605
|
Bira Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB616
|
Süt Endüstrisinde Organizasyon* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB618
|
İşlenmiş Gıdaların Reoloji |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB620
|
Gıda Endüstrisinde Yeni İşleme Teknikleri* |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|