6438 - Gıda Dr 2023 
		
					
							
								
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
													
									
														
									
																		
													| GMB702. | Gıda Mühendisliğinde Modelleme ve Simülasyon | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB728. | Gıdalar İçin Enkapsülasyon Teknolojisi | 2 | 2 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB734 | Gıda Mühendisliğinde İleri Laboratuvar Teknikleri | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB721. | Öğütme Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB735. | Gıda Mühendisliğinde Araştırma Deneme Yöntemleri | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB714 | Karbonhidrat Kimyası | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB718.. | Protein Saflaştırma | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB717. | Süt Kimyası | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB736 | Gıda Analizlerinde İnfrared Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB706. | Alkol Kimyası ve Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB708.. | Gıda Bulaşanları | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB725. | Et Teknolojisinde Yeni Uygulamalar | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB727. | Fermentasyon Kinetiği | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB737 | Gıda Emülsiyonları | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB705.. | Nişasta Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB733 | Probiyotik ve Starter Kültür Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB704.. | Et Teknolojisinde Üretim Hataları | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB707.. | Aroma ve Baharat Maddeleri | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB722. | Gıda İşlemede Yeni İngrediyenler | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB709.. | Fermantasyon Mikrobiyolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB711.. | Kahvaltılık Tahıllar Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB703 | Dondurma Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB710 | Asetik Asit ve Laktik Asit Fermantasyonları | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB731 | Gıda Hidrokolloidleri | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB729. | Endüstriyel Mikrobiyoloji | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB712 | Meyve Sebze Kurutma Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB719.. | Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB732. | Modifiye Yağlar Teknolojisi | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB738 | Gıda Mühendisliğinde Moleküler Biyoteknoloji | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  | 
													
									
																		
													| GMB739 | Gıdalarda Aroma ve Oluşum Mekanizmaları | 3 | 0 | 0 | 3 | 7.5 |  |