Ders Notları

80% Complete (success)

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü - Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı, Gıda Mühendisliği (Doktora) (programId: 5100)

Müfredat

6438 - Gıda Dr 2023
Dönem: 1
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBE-1 Seçmeli Dersler Seçmeli 3 0 0 3 7.5


Dönem: 2
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
FBS-2 Seçmeli II Seçmeli 3 0 0 3 7.5
LUESMN Seminer Zorunlu 0 0 0 0 0
LUEUA Uzmanlık Alan Dersi Zorunlu 4 0 0 0 0


Dönem: 3
Ders Kodu Ders Adı Ders Tipi T U L Kredi AKTS Ders Notları
LUETZ Tez Zorunlu 0 1 0 0 30


Seçmeli Ders Grupları (SDG)

6438 - Gıda Dr 2023
Dönem: 1 FBE-1 - Seçmeli Dersler
Ders Kodu Ders Adı T U L Kredi AKTS Ders Notları
GMB702. Gıda Mühendisliğinde Modelleme ve Simülasyon 3 0 0 3 7.5
GMB728. Gıdalar İçin Enkapsülasyon Teknolojisi 2 2 0 3 7.5
GMB734 Gıda Mühendisliğinde İleri Laboratuvar Teknikleri 3 0 0 3 7.5
GMB721. Öğütme Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB735. Gıda Mühendisliğinde Araştırma Deneme Yöntemleri 3 0 0 3 7.5
GMB714 Karbonhidrat Kimyası 3 0 0 3 7.5
GMB718.. Protein Saflaştırma 3 0 0 3 7.5
GMB717. Süt Kimyası 3 0 0 3 7.5
GMB736 Gıda Analizlerinde İnfrared Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB706. Alkol Kimyası ve Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB708.. Gıda Bulaşanları 3 0 0 3 7.5
GMB725. Et Teknolojisinde Yeni Uygulamalar 3 0 0 3 7.5
GMB727. Fermentasyon Kinetiği 3 0 0 3 7.5
GMB737 Gıda Emülsiyonları 3 0 0 3 7.5
GMB705.. Nişasta Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB733 Probiyotik ve Starter Kültür Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB704.. Et Teknolojisinde Üretim Hataları 3 0 0 3 7.5
GMB707.. Aroma ve Baharat Maddeleri 3 0 0 3 7.5
GMB722. Gıda İşlemede Yeni İngrediyenler 3 0 0 3 7.5
GMB709.. Fermantasyon Mikrobiyolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB711.. Kahvaltılık Tahıllar Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB703 Dondurma Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB710 Asetik Asit ve Laktik Asit Fermantasyonları 3 0 0 3 7.5
GMB731 Gıda Hidrokolloidleri 3 0 0 3 7.5
GMB729. Endüstriyel Mikrobiyoloji 3 0 0 3 7.5
GMB712 Meyve Sebze Kurutma Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB719.. Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar 3 0 0 3 7.5
GMB732. Modifiye Yağlar Teknolojisi 3 0 0 3 7.5


Dönem: 2 FBS-2 - Seçmeli II
Ders Kodu Ders Adı T U L Kredi AKTS Ders Notları
GMB734 Gıda Mühendisliğinde İleri Laboratuvar Teknikleri 3 0 0 3 7.5
GMB709.. Fermantasyon Mikrobiyolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB722. Gıda İşlemede Yeni İngrediyenler 3 0 0 3 7.5
GMB727. Fermentasyon Kinetiği 3 0 0 3 7.5
GMB702. Gıda Mühendisliğinde Modelleme ve Simülasyon 3 0 0 3 7.5
GMB708.. Gıda Bulaşanları 3 0 0 3 7.5
GMB725. Et Teknolojisinde Yeni Uygulamalar 3 0 0 3 7.5
GMB731 Gıda Hidrokolloidleri 3 0 0 3 7.5
GMB711.. Kahvaltılık Tahıllar Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB733 Probiyotik ve Starter Kültür Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB705.. Nişasta Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB719.. Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar 3 0 0 3 7.5
GMB707.. Aroma ve Baharat Maddeleri 3 0 0 3 7.5
GMB717. Süt Kimyası 3 0 0 3 7.5
GMB718.. Protein Saflaştırma 3 0 0 3 7.5
GMB704.. Et Teknolojisinde Üretim Hataları 3 0 0 3 7.5
GMB710 Asetik Asit ve Laktik Asit Fermantasyonları 3 0 0 3 7.5
GMB729. Endüstriyel Mikrobiyoloji 3 0 0 3 7.5
GMB703 Dondurma Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB721. Öğütme Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB732. Modifiye Yağlar Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB706. Alkol Kimyası ve Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB712 Meyve Sebze Kurutma Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB736 Gıda Analizlerinde İnfrared Teknolojisi 3 0 0 3 7.5
GMB735 Gıda Mühendisliğinde Araştırma Deneme Yöntemleri 3 0 0 3 7.5
GMB714 Karbonhidrat Kimyası 3 0 0 3 7.5
GMB728. Gıdalar İçin Enkapsülasyon Teknolojisi 2 2 0 3 7.5
GMB737 Gıda Emülsiyonları 3 0 0 3 7.5