6438 - Gıda Dr 2023
GMB702.
|
Gıda Mühendisliğinde Modelleme ve Simülasyon |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB728.
|
Gıdalar İçin Enkapsülasyon Teknolojisi |
2 |
2 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB734
|
Gıda Mühendisliğinde İleri Laboratuvar Teknikleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB721.
|
Öğütme Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB735.
|
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Deneme Yöntemleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB714
|
Karbonhidrat Kimyası |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB718..
|
Protein Saflaştırma |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB717.
|
Süt Kimyası |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB736
|
Gıda Analizlerinde İnfrared Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB706.
|
Alkol Kimyası ve Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB708..
|
Gıda Bulaşanları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB725.
|
Et Teknolojisinde Yeni Uygulamalar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB727.
|
Fermentasyon Kinetiği |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB737
|
Gıda Emülsiyonları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB705..
|
Nişasta Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB733
|
Probiyotik ve Starter Kültür Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB704..
|
Et Teknolojisinde Üretim Hataları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB707..
|
Aroma ve Baharat Maddeleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB722.
|
Gıda İşlemede Yeni İngrediyenler |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB709..
|
Fermantasyon Mikrobiyolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB711..
|
Kahvaltılık Tahıllar Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB703
|
Dondurma Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB710
|
Asetik Asit ve Laktik Asit Fermantasyonları |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB731
|
Gıda Hidrokolloidleri |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB729.
|
Endüstriyel Mikrobiyoloji |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB712
|
Meyve Sebze Kurutma Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB719..
|
Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|
GMB732.
|
Modifiye Yağlar Teknolojisi |
3 |
0 |
0 |
3 |
7.5 |
|